Slavenā Didrihsone pēkšņi nonākusi milzīgās nepatikšanās, kas ar viņu notiks tālāk?

Decembra mēnesī sociālajos tīklos izcēlās domstarpības par ietekmētāju Elīnas un Naura Didrihsonu uzvedību pret viņu piecus mēnešus veco dēlu Džeisonu. Filmas Celebrity Unfiltred epizodes laikā pāra galvenais varonis atklāja, ka viņu sekotāji bija tik modri, ka pat sazinājās ar bērnunama darbiniekiem, lai izmeklētu ģimeni. Dīdrihsone brīdināja viņus, ka, ja šādi incidenti turpināsies, viņai būs pienākums ar viņiem tikties katru nedēļu.

Iepriekšējā gadā Dīdrihsoni dalījās ar video, kas vairākus skatītājus samulsināja. Ierakstā attēlots mazulis, kas sēž stāvus bez redzama atbalsta mugurai. Ir svarīgi atzīmēt, ka pats mazulis šīs epizodes laikā nešķita satvēris muguru. Turklāt Delphi konsultējās ar speciālistiem, lai apkopotu viņu vērtējumus par šo īpašo bērnu pieskatīšanas veidu, kā uzsvērts šajā rakstā.

Kā skaidroja ietekmētājs, sociālajiem dienestiem tika iesniegts ziņojums, kurā apgalvots, ka Didrihsoni vai nu nav piemēroti sava bērna aprūpei, vai arī neievēro savus vecāku pienākumus. Šo ziņojumu sagatavojuši tie, kuriem ir negatīvs viedoklis par ietekmētāju, ko bieži dēvē par “nīdējiem”.

26 gadus veca māte, kas ir slavena uzņēmēja, piedalās TV realitātes šovā “Slavenības bez filtra”. Šova laikā viņa atzīstas, ka netīšām sagādājusi nepatikšanas sev un saviem mīļajiem. Māte pauž neizpratni, norādot, ka nav pārliecināta, kāpēc viņu vienmēr ieskauj negatīvisms. Ir bijuši gadījumi, kad viņa ir saskārusies ar cilvēku naidīgumu tādu iemeslu dēļ, kurus viņa nevar aptvert. Pat dalīšanās ar dēla pavērsieniem, piemēram, viņa pirmā rāpošana, tika uztverta ar naidīgumu no visām pusēm, atstājot viņu apmulsu.

Lasi vēl : Iedzīvotājiem Beidzot tiks izmaksāts Jauns un milzīgs naudas atbalsts: Lūk, kuri to jau varēs saņemt

Pēc tam, kad tika publicēts video par viņu sēdēšanu, Dīdrihsoni tika pārpludināti ar daudzām ziņām, kurās jaunā māte tika apsūdzēta bezatbildībā. Šīs ziņas pārpludināja viņas Instagram iesūtni tikai sešas minūtes pēc video publicēšanas. Līdz ar to Didrihsoni nolēma noņemt video, taču pat tā viņi tika saukti pie atbildības par savu rīcību un līdz ar to viņiem bija jāierodas tiesā, lai atbildētu par savu uzvedību.

Apmeklējot uzņēmumu, Didrihsone atceras tikšanos ar darbiniekiem, kuri izrādīja empātiju pret viņas situāciju. Viņa atzīmē, ka viņi neignorēja šo lietu, tā vietā iesaistīja viņu sarunā un piedāvāja atbalstu. Būdama veikalniece, viņa pat piedāvāja ierasties katru nedēļu pie viņiem līdzīgu atgadījumu gadījumā. Didrihsone izsaka pateicību iestādes darbiniekiem par iejūtīgo attieksmi un optimistiski cer, ka viņas ģimenei turpmāk tur nebūs jāatgriežas.

You may also like...