“AirBaltic” meklē jaunus un pavisam vienkāršus darbiniekus! Alga vismaz 3200 Eiro mēnesī! Lūk, ko jādara

Nav jau itin nekāds brīnums par to, ka esošajā situācijā cilvēki meklē papildus iespējas kā nopelnīt, vai mainīt esošo darbu uz jaunu, lai tikai spētu saņemt lielāku atalgojumu. Protams, ka situācija ir tāda, kāda tā ir, bet ir tik tiešām arī labas vakances par kurām daudzi nemaz nezina, viena no tādām ir šī. Protams, ka AirBaltic spēj nodrošināt labu vidējo algu, taču vai visi pretendenti ir atbilstoši konkrētajiem amatiem? Tas ir diskutējams jautājums, tomēr paskatīsimies uz to mazliet sīkāk, lai saprastu, kādas ir šīs vakances un kas tieši tajās ir atbilstoši jādara.

Skaidrs, ka pašā AirBaltic kompānijā ir daudz un dažādas vakances, kā arī ļoti konkurētspējīgs atalgojums, kas palīdz piesaistīt cilvēkus tikt pie labākajām darba iespējām. Tieši nesen AirBaltic paziņoja par unikālu un tiešām vienkāršu darba vakanci uz kuru noteikti gribēs pieteikties daudzi, jo daudzi cilvēki. Protams, ka jāņem vērā tas, ka šajā amatā vajadzēs profesionālas zināšanas un vērtīgo izglītību specifiskajā nozarē, taču prasības nav tik ļoti augstas, kā varētu iedomāties no pirmā acu uzmetiena. Nu tas laiks to visu aplūkot daudz skaidrāk.

Tieši Latvijas Nacionālās aviokompānijas AirBaltic beidzot atvērusi unikālu pieteikumu pieredzējušiem lidojumu plānošanas virsniekiem. Attiecīgi tas ir saistīts ar gaisa satiksmes kontroles dispečeru vai arī gaisa pilota atļauju. Protams, kas tas acīmredzami parāda, ka ir jābūt zināšanām par šīm konkrētajām lietām, jo bez tā nepavisam nevar iztikt, lai arī cik ļoti gribētu par to domāt. Arī apmācību var pabeigt salīdzinoši ātri. Tomēr jāņem vērā, ka tas ir gana ietilpīgs process.

Šeit gan jāpievērš uzmanība tam, ka šiem lidojumu plānošanas virsniekiem ir patiešām būtiska un ļoti svarīga loma kopējā plānu formulēšanā. Viņiem ir jānovērtē visas degvielas prasības. Tāpat tiešā analīze par meteoroloģiskajiem apstākļiem un datumiem, kā arī jāinformē pilotus, ja apstākļi krasi mainās, tad attiecīgi jāziņo par citu maršrutu. Viņiem jāuzrauga arī visas pārējās saistības, jo viņi ir kā galvenās ausis priekš pilotiem un tam ir ļoti būtiska nozīme.

Lasi vēl : Starp Kambalām izvērties Pamatīgs Skandāls! Nu Olga izdarījusi, ko Tādu, kas Kasparam lika atkārt Muti!
Jāņem vērā, ka arī algas lielums šai vakancei ir ļoti patīkams. Alga ir ap 3200 Eiro + klāt var nākt dažādi bonusi, kas algu attiecīgi palielina uz augšu, kas ir pavisam nozīmīgi priekš šāda darba vakances.

You may also like...