Tiek aktīvi meklēts Latvijas iedzīvotājs, kas laimējis 75 000 Eiro – Varbūt tas esi tieši Tu?

Grūti to pat iedomāties, ka kāds ir piedalījies loterijā un par to visu aizmirsis. Beigu beigās laimējis milzīgu naudas summu, bet nemaz nav atrodams, izklausās gana interesanti vai ne? Tomēr pašlaik tā ir realitāte, pie mums Latvijā, kam grūti pat noticēt, tomēr šāda situācija ir izveidojusies un šis cilvēks joprojām tiek meklēts. Šeit gan laiks ieskatīties mazliet detaļās, lai saprastu kā izveidojusies šī situācija un kas tieši tiek meklēts.

Jāņem vērā, ka kāds Latvijas iedzīvotājs ir vinnējis patiešām milzīgu nauda summiņu, taču jau gana ilgu laiku nemaz nav pat pieteicies uz šo iespaidīgo laimestu. Vai nav mazliet dīvaini? Izrādās, ka tā mēdz notikt un tas uzreiz rodas jautājums, kas ar šo cilvēku īsti ir noticis. Tieši šī iemesla dēļ pavisam aktīvi notiek šī iedzīvotāja meklēšana, lai konkrētais laimests nonāktu pie cilvēka, kas to laimējis, lai arī cik ironiski un pat muļķīgi neizklausītos. Laiks paskatīties kā šis viss notika!

Tieši Latvijas nacionālajā loterijā – Latvijas Loto, kas pieder valstij. Konkrētā vienība veido dažādas loterijas, piemēram SuperBingo, Vikinglotto, Keno, Loto 5 un vēl dažādas citas. Vienas no zināmākajām vēl ir papildus spēles Jokers un Jokers 7, kā arī vēl citas piecpadsmit momentloterijas un trīsdesmit interaktīvās momentloterjias. Respektīvi šis klāsts ir tiešām milzīgs!

Interesanti, ka Latvijas Loto kā uzņēmuma tradīcijas aizsākās jau senajā 1972. gadā, kad tika dibināta jau toreizējā Sportloto republiskānā tipa pārvalde. Līdz ar to, šī tradīcija turpinās arī līdz pat šodienai un piedāvā lielus laimestus daudziem no mums. Tomēr laiks ķerties pie paša svarīgākā par paziņojumu ar laimīgo.

Ticis paziņots, ka tiek meklēts laimīgais, kas 15. Aprīlī izlozē Joker 7 funkcijā laimēja milzīgos 75 000 Eiro. Laimīgā biļetes ar pieciem variantiem un marķieriem dalībai Jokers un Jokers 7 tika iegādāta narvesenā Ventspilī Tirgus Laukumā 2, paziņoja Latvijas Lotto.

Lasi vēl : “AirBaltic” meklē jaunus un pavisam vienkāršus darbiniekus! Alga vismaz 3200 Eiro mēnesī! Lūk, ko jādara

Vēl pirms aptuveni nedēļas Latvijas medijus pārņēma ziņa, ka Latvijas vēsturē pirmo reizi laimēta rekordmilzīga summa – 1 miljons Eiro. Laimīgā esot bijusi Kurzemes reģiona iedzīvotāja, kura neticējusi, ka tas tiešām noticis.

You may also like...