Ir vērts nopirkt Loterijas biļeti: Pāvels Globa nosaucis 2 zīmes, kuras drīzumā var kļūt pavisam bagātas

Slavenais astrologs Pāvels Globs ir prognozējis, ka tikai divām zodiaka zīmēm ir iespēja tuvākajā laikā iegūt bagātību. Astoņdesmitajos gados astroloģija piedzīvoja atdzimšanu. Šajā periodā Globa par savu misiju izvirzīja “Avestas Astroloģijas” atdzīvināšanu, izveidojot Avestas Astroloģijas un Kosmobioloģijas asociāciju. Viņš ne tikai izveidoja šo organizāciju, bet arī iecēla savu sievu Tamāru par tās priekšsēdētāja vietnieci.

Saskaņā ar Globa teikto, viņš devās uz misiju, lai uzlabotu savu izpratni par astroloģiju, meklējot instruktorus, kas dzīvo  Indijā. Kopš 1989. gada viņš ir Astroloģijas institūta rektors un vienlaikus pildījis astrologa un Pāvela Globusa centra vadītāja pienākumus kopš 1992. gada. Iesaistītās personas saskarsies ar magnētisko un finansiālo debess ķermeņu ietekmi.

Slavenais publicists, rakstnieks un astrologs Pāvels Globa nesen norādījis divas zodiaka zīmes, kuras, sākot ar 20. septembri, ietekmēs Merkura ietekme. Tiek uzskatīts, ka planētai ir gan finansiāla, gan magnētiska nozīme. Saskaņā ar Globa analīzi, Vērsis tuvākajā nākotnē ir gatavs kļūt par ienesīgu ienākumu avotu. Zīmei drīz būs iespēja nokārtot parādus un sasniegt dzīvi, par kādu viņi vienmēr ir sapņojuši.

Pēc eksperta prognozēm, Vērša zodiaka zīmei piederošie var sagaidīt naudas palīdzību vai dāvanas no saviem mīļajiem jau septembra beigās. Šī palīdzība ļaus viņiem paaugstināt dzīves līmeni un piedzīvot lielāku finansiālo drošību.

Lasi vēlTagad lietas kļūs nopietnas! “Kādam pārsūtīsi 100 Eiro uz kontu – Nāksies ziņot par to VID! “

Globa deva Vērsim kādu gudru padomu, mudinot viņus drosmīgi riskēt bez vilcināšanās. Turklāt Globa norādīja, ka loterijas biļetes iegāde cilvēkiem, kas dzimuši zem šīs zodiaka zīmes, nebūtu laika vai naudas izšķiešana.

Globa sniedza brīdinājuma vārdu tiem, kas dzimuši zem Strēlnieka zodiaka zīmes, mudinot viņus būt uzmanīgiem, apmierinot savas vēlmes, jo viņiem ir potenciāls materializēties netipiskās un gandrīz nesaprotamās manierēs. Strēlniekiem ir lielāka tendence gūt finansiālus panākumus apstākļos, kad viņiem ir jāparāda sevi un jāsadarbojas ar lielāku auditoriju. Ir ļoti svarīgi paturēt prātā, ka visas lietas galu galā nonāks savās vietās, un nav iemesla satraukties.

Speciāliste ieteikusi cilvēkiem, kas dzimuši zem Strēlnieka astroloģiskās zīmes, pievērst uzmanību saviem dziļākajiem centieniem. Ar neatlaidību un apņēmību šīs vēlmes var īstenoties mēneša beigās.

Vairumā gadījumu tie, kas dzimuši zem Strēlnieka astroloģiskās zīmes, mēdz uzkrāt savu bagātību ar plašu atzinību un atzinību. Viņiem ir ieteicams veidot karjeru tādās jomās kā izklaide, māksla vai politika, kur viņi var efektīvi parādīt savas līdera spējas.

You may also like...