Swedbank nāk klajā ar Steidzamu un ļoti svarīgu paziņojumu pilnīgi visiem klientiem

Dažiem šīs ziņas var būt patiešām nepatīkams pārsteigums, taču daudziem tas ir bijis ilgi gaidīts notikums. Swedbank nākusi klajā ar nozīmīgu paziņojumu, kas stāsies spēkā 26.janvārī, un daudzi cilvēki par to joprojām nezina. Izmaiņas ir būtiskas un ietekmēs to, kā klienti veiks savus darījumus nākotnē. Tāpat kā jebkuras izmaiņas, tiek cerēts, ka tās nesīs pozitīvus rezultātus, jo pārmaiņas bieži ir nepieciešamas.

Paziņots, ka jau nesen Swedbank izteikusies, ka saviem klientiem maksās 0,3% gada procentu likmi par noguldījumiem krājkontā. Paredzams, ka šī ziņa satrauks daudzus klientus, jo tas nozīmē, ka četras reizes gadā eiro uzkrājumu instrumentu lietotāji no bankas saņems procentu maksājumus uzkrājumu palielināšanai. Kamēr Swedbank jau maksā procentus par termiņnoguldījumiem, kas piedāvā augstākas procentu likmes, krājkonti ļauj izņemt naudu jebkurā laikā.

Krājmašīnas kalpo vienam galvenajam mērķim: noguldījuma veidošanai. Kā norāda Swedbank privātā sektora vadītāja Karīna Kulberga, šis ietaupījumu ieradums ir izšķirošs instruments “drošības spilvena” veidošanā. Šobrīd šo uzkrājumu veidošanas rīku izmanto vairāk nekā 180 000 Swedbank klientu, kā rezultātā kopējais noguldījums pārsniedz 460 miljonus eiro. Turklāt banka ziņoja par 1700 klientu ikmēneša pieaugumu, kas pievienojas uzkrājumu sistēmai, kā rezultātā pēdējā gada laikā noguldījumu apjoms ir palielinājies par 35 miljoniem ASV dolāru.

Lasi vēl : Autovadītāji – Uzmanieties! Ja ieraugi naudu uz mašīnas stikla, Nekavējoties kāp iekšā un Brauc Prom!

Neatkarīgi no tā, vai esat pieredzējis noguldītājs vai tikko sāciet darbu, jūsu valūtas bilances procenti tiks aprēķināti katru dienu par uzkrājumu instrumentu kontiem. Turpretim banka automātiski sadalīs procentus par krājkontiem reizi ceturksnī, apstrādājot visus nepieciešamos nodokļu maksājumus. Šie maksājumi atbildīs uzkrājumu fonda beigu datumam.

Swedbank klientiem ir dažādas iespējas sniegt ieguldījumu uzkrājumu veidošanā, tostarp periodiskos maksājumus un karšu maksājumu noapaļošanas funkcijas. Ja iepriekš banka bija ieviesusi klasisko fiksēto depozītu likmi, decembrī tā tika pārskatīta, lai eiro noguldījumiem piedāvātu līdz 0,7% gadā un USD noguldījumiem līdz 1% gadā.

Swedbank kā pēc aktīviem lielākā banka Latvijā uzsver, cik svarīgi ir pieņemt pārdomātus un gudrus ieguldījumu lēmumus attiecībā uz uzkrājumiem.

You may also like...