“Lai nebūtu Garlaicīgi!” Kambalas jau atkal pārsteidz visu Latviju ar sevis izdarītajām pārvērtībām

Nevienam vairs nav jāstāsta par Kambalām, jo par viņiem zina lielākā daļa. Protams, kad viņi izdomā izdarīt kaut ko jaunu vai savādāku, tā tas viss uzreiz nonāk sociālajos tīklos un par to zina visa Latvija. Taču ja viņi izdarījuši, ko vispār neraksturīgu, tad tas nonāk jau mediju redzes lokā. Tieši tā ir arī šajā gadījumā un šoreiz viņi jau atkal izdarījuši pārvērtības ar kurām pamatīgi tikuši pie uzmanības. Tomēr, ko gan viņi izdarīja un ar ko tas īsti vispār ir saistīts?

Izrādās, ka viņi izdomājuši nedaudz uztaisīt mazas pārmaiņas, jo redz, lai viņiem nav īsti garlaicīgi. Nu tad arī nav jābrīnās, ka tagad viņi atkal ir topā ar savu notikumu, kas gan vairāk skar tieši Kambalu. Tūlīt arī sapratīsiet kāpēc. Varbūt tas viss darīts speciāli, varbūt tāpēc, ka tiešām garlaicīgi, bet tomēr tas vienalga ir ticis izdarīts. Aplūkosim, kas tad viņiem kopā ir aiz ādas!

Nu jau bijušais basketbolists un arī šova “Slavenības. Bez filtra” labi atpazīstamais zvaigzne Kaspars Kambala nu ir ļāvies kādām ļoti interesantām pārvērtībām. Rodas tikai jautājums, kāpēc? Olga Kambala komentē : “Iņ un jāņ… balts un melts, vīrs un sieva. Tā viņa uzrakstījusi Instagram postā, kur abi redzami kopā.”

Kā izrādās, kad Kambala ir ļāvies pārvērtībām un ticis pie pilnīgi svaiga un melna manikīra. Uzreiz rodas daudz jautājumu, kāpēc. Vai sieva piespieda vai vienkārši tiešām nebija ko darīt? Uz to viņš nekavējoties atbildēja, lai visiem ir skaidrs un nebūtu nekādu lieku jautājumu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kaspars Kambala (@kambalakaspars)

Kaspars atbildēja diez gan skaidri, ka ikdienā nagus gan nelako. Viņš stāsta, ka ar sievu aizgāja uz kādu mazu ūķīti, kas bijis uz salas. Lai nebūtu vienkārši jāgarlaikojas, es vienkāršo solidarizējos un upurēju savus nagus šim eksperimentam. Mēs vienkārši ar sievu kopā šādi piedūrāmies, lai interesantāk, jo ir garlaicīgi taču.

Lasi vēl : Nupat ticis apstiprināts Jauns naudas atbalsts iedzīvotājiem! Paziņots, kuri to saņems līdz gada beigām

Olga vēl paspēja atbildēt uz kādu komentāru, ka šāda tipa manikīrs turoties aptuveni mēnesi un visu šo mēnesi viņi būs kā pilnīgs iņ un jaņ. Kā redzams ieskatā, tad Kambalu pāris šobrīd atrodas Čīlē un ļaujas kopīgai atpūtai.

You may also like...