Lauris Reiniks nācis klajā ar ļoti skumju paziņojumu visiem saviem faniem un draugiem!

Tas ir fakts, ka lielākā daļa cilvēku kādā dzīves posmā ir saskārušies ar Laura Reinika mūziku un pēc tam zina, kas viņa ir. Tomēr tas tiktu uzskatīts par neparastu, ja kāds apgalvotu, ka nekad par viņu nav dzirdējis. Neskatoties uz to, nesen viņa izteica paziņojumu, kas daudziem nav pieņemams. Kā tāda parādība radās?

Var interesēt, kas ir tik nozīmīgs noticis ar plaši atzīto Lauri Reiniku, ņemot vērā viņa ierasto prasmīgo problēmu risināšanu un nebūšanas. Patiesībā situācija nav tik vienkārša, kā varētu šķist, un tā ir pagriezusies uz slikto pusi. Tāpēc noteikti ir jāsaprot precīza situācijas būtība un kāpēc tā rada nepatiku ne tikai pašam Reinikam, bet arī viņa atbalstītājiem un cienītājiem.

Krāpniecisku darbību izplatība pieaug gan intensitātes, gan radošuma ziņā. Latvijā kļuvušas visuresošas mānīgas vēstules un telefona zvani, ar šo blēdības paņēmienu saskaroties šķietami ikvienam iedzīvotājam. Vēl vairāk – krāpniekiem ir kļuvusi par normu Latvijā labi zināmu personu identitātes izmantošana.

Lai gan tēma var šķist vienkārša, tā ir tālu no tā, un indivīdi var ātri un bez piepūles zaudēt savus līdzekļus. Lauris Reiniks šajā laikā aktualizēja tēmu un dalījās ar to saistītā nepatīkamā pieredzē. Šis notikums ne tikai “paķēra” viņa draugus, bet arī lika viņa faniem justies neomulīgi.

Ir pienācis laiks iedziļināties šajā jautājumā un izpētīt, kas īsti notika, un kņadas iemeslus. Visu metožu galvenais mērķis ir atņemt indivīdiem viņu īpašumu un iegūt viņu naudu. Turklāt šis mērķis tiek sasniegts bez sarežģījumiem. Mūziķis Lauris Reiniks piedāvā norādījumus saviem cienītājiem gan X, gan Facebook, norādot: “Cienījamie draugi un atbalstītāji! Šis attēls ir vienīgais manis attēlojums šajā platformā!

Noteikti jāņem vērā, ka, ja manā vārdā nav zilā verifikācijas simbola, ir jāizvairās no jebkādas saziņas vai mijiedarbības ar viltotiem kontiem, kas uzdodas par mani. Neskatoties uz mūsu ikdienas centieniem ziņot par šiem krāpnieciskajiem kontiem un novērst to parādīšanos, joprojām parādās jauni konti.

Manu dienu šodien sabojāja nepatīkama sastapšanās ar neīstu profilu vai sievieti, kas mani sazinājās.
Esmu apmierināta, pārdomājot, ko vēl par mani varētu uzrakstīt, kas ir ārpus manas izpratnes.

Ir cilvēki, kas mēģina jūs maldināt, uzmanieties! Risinājums ir vienkāršs: ja manam vārdam nav pievienots verifikācijas simbols, tas neesmu es. Ja kāds ar jums sazinās un apgalvo, ka tas esmu es, informējiet par to citādi!

Personas savās atsauksmēs ir paudušas, ka fanu kartes iegāde par 3000 eiro ir vērtīgs ieguldījums uzticīgiem faniem. Šī fanu karte ļauj faniem apmeklēt visus koncertus ar piecdesmit procentu atlaidi un fotografēt bez papildu maksas pēc koncerta. Daži dedzīgi fani pat ir tik tālu, ka savu lojalitāti ir pauduši rakstiski, norādot, ka fanu karte ir obligāta ikvienam patiesam entuziastam.

You may also like...