“LIDL” Beidzot atklāti paziņojis, cik patiesībā darbiniekiem izmaksā algas! Algas ir vienkārši milzīgas

Noteikti ņemot vērā šī brīža situāciju, ir jāņem vērā, ka LIDL vienmēr piedāvā ne tikai labus pakalpojumus, bet arī labas reklāmas kampaņas. Pie tam jau agrās kampaņas vienmēr parāda, ka tiek nodrošināti augsti atalgojumi. Pie tam viss ir tik ļoti pārdomāts, ka tie, kuri sāk strādāt, tur arī paliek. Pie tam jāņem vērā, ka tieši šis globālais uzņēmums darbojas krietni labāk, nekā vairums citu savā konkrētajā nozarē un tam tik tiešām ir vairāki būtiski faktori.

Konkrētais sauklis ir kļuvis populārs un to var dzirdēt daudzās reklāmās. LIDL vienmēr informē, ka cilvēki, kuri grib strādāt, saņem par katru darbā nostrādāto minūti un šeit saņem vidēji vairāk, nekā citur šajā nozarē. Jāpiemin, ka konkrētais sauklis, tik tiešām nekur nepazūd un LIDL uzsver, cik ļoti tik rūpēts par darbinieku interesēm. Līdz ar to jāsaprot, ka LIDL patiešām rūpējas par katru savu darbinieku un klientu. Šeit gan uzreiz jāpalūko par cilvēkiem atvēlēto atalgojumu.

Piemēram vēl nesenajos sludinājumos bija redzams, ka reģionos kā Liepāja Valmiera un citviet darbinieki saņem 6,00 un pat vairāk Eiro stundā, kas ir tiešām labs rādītājs. Ņemot vērā to, ka šajos reģionos alga parasti ir zemāka, protams, ne visur, tomēr lielākoties. Arī tām pašnodarbinātajām personām, kuras jau būs noformējušas algas grāmatiņu, varēs tikt pie atbrīvojuma 300 Eiro lielumā, bet arī šī summa šobrīd jau ir pacelta augstāka. Pie tam ja darbinieka apgādībā ir bērni, tad alga tikai pieaugs.

Šeit gan jāpiemin, ka galvaspilsētās ir krietni augstāka nekā citviet un tas jau ir ierasts. Šeit runa iet par aptuveni 6,5 un vairāk Eiro stundā. Pie tam jau pēc trim mēnešiem uzreiz būs automātiskā veselības apdrošināšana kā arī citi pabalsti, kurus saņem jaunie darbinieki.

Lasi vēl : “Tas jau ir pieņemts!” Par atvērtu alkohola pudeli automašīnā nāksies maksāt pat 140 Eiro sodu

Arī noliktavas darbinieki saņem jau 7 Eiro un vairāk stundā. Pie tam ņemot vērā inflācijas pieaugumu, konkrētās stundas likmes varētu būt vēl augstākas. Nedrīkst aizmirst vēl kādu īpaši būtisku lietu.

Tas saistīs ar to, ka jau no sākta gala LIDL ir izsludinājis vairāk nekā 1000 dažādu vakanču. Pie tam šis skaits jau ir krietni lielāks, jo ar katru nākamo veikalu šis cipars ievērojami palielinās. Tas parāda, ka LIDL rūpējas ne tikai par saviem darbiniekiem, bet arī par saviem klientiem.

You may also like...