Rogovkas vietējie nākuši klajā ar savu versiju par pazudušo Justīnes nāvi! Atklātas baisas lietas

Pēdējā laikā izskanējušās ziņas par Justīnes pazušanu neapšaubāmi ir atstājušas pamatīgu iespaidu uz Latviju. Pēc plašiem meklējumiem viņa beidzot tika atrasta meža dziļumos, paslēpta pamestas mājas pagrabā, diemžēl bez dzīvības pazīmēm. Šis drausmīgais atklājums ir izskanējis visā valstī, atstājot vietējos iedzīvotājus apjukumā un meklējot atbildes. Tas ir patiesi drausmīgi. Sabiedrība ir bijusi apdullināta par traģisko iznākumu, un par notikumiem, kas to izraisījuši. Šeit gan jāņem vērā, ka  ir parādījušās dažādas teorijas. 

Apkārtnes iedzīvotāji šo ģimeni raksturoja kā jaunpienācējus. Vēl nesen šī konkrētā vieta piesaistīja lielu žurnālistu uzmanību. Tika veiktas intervijas gan ar vietējiem iedzīvotājiem, gan amatpersonām. Pēc plašām diskusijām un piezīmēm atklājās, ka ar viņiem sazinājušies tikai tiešā tuvumā esošie kaimiņi. Diemžēl bija arī ziņojumi attiecībā uz Justīni. Lielākā daļa cilvēku nezināja par viņas klātbūtni apkārtnē, jo viņa reti tika redzēta ārā. Līdz ar to viņa ļoti reti vispār tikusi redzēta.

Šajā konkrētajā gadījumā viņa bieži netika redzēta, neskatoties uz to, ka viņa dzīvoja tuvu kaimiņiem. Kaimiņi arī minēja, ka dienā, kad viņa pazuda, apkārtējie vispār teikuši, ka viņa neesot tikusi redzēta ārā un to kā viņa iziet tieši no mājas. Vai nav dīvaini? Šī neatbilstība jau pašā sākumā radīja vairākus satraucošus jautājumus, jo tā bija pretrunā iepriekšējiem apgalvojumiem, ka viņa spēlēja ārpus mājas.

Rezultātā tas jau no paša sākuma izraisīja virkni nepatīkamu notikumu, tādus, kurus varēja saprast agrāk. Sākotnēji tas bija mulsinoši un radīja šaubu ēnu uz situāciju. Radās jautājums: vai meitene patiešām vispār bijusi ārā viena spēlēties un pati kurp aizgājusi? Apstākļus vēl vairāk sajauca tas, ka ārā nekas netika novērots. Protams, nevar gaidīt, ka kaimiņi pastāvīgi uzraudzīs kaimiņu pagalmos notiekošo, jo viņi ir aizņemti ar savām ikdienas rūpēm.

Sākotnēji dažādi stāsti par notikušo radās no vietējiem. Ir vērts atzīmēt, ka starp visiem valdīja optimistiska pārliecība, ka meitene patiešām ir aizbēgusi. Tomēr izrādījās, ka iznākums bija pavisam citāds. Sākotnēji vietējie iedzīvotāji izteica minējumus par vecāku iesaistīšanos. Lai gan baumas bieži satur patiesības elementus, šajā konkrētajā situācijā bija vērojamas krasas atšķirības, un būtu bijis saprātīgi ņemt vērā vietējo iedzīvotāju bažas.

 Tomēr jau no paša sākuma vietējie iedzīvotāji bija izvirzījuši dažādas teorijas, kas liek domāt, ka lielāka uzmanība būtu jāpievērš pašiem vecākiem. Sākotnēji šī ideja var šķist satraucoša, taču galu galā tā izrādījās precīza un neticami sirdi plosoša. Līdz ar to, var teikt, ka vietējie jau no gala izteicas baisos pieņēmumus, kas arī īstenojās patiesībā.

You may also like...