Čika laiks Septembra beigās; Kurās dienās un cikos jābūt ļoti uzmanīgiem, lai nepiesaistītu neveiksmi

Ezotērikas speciālisti bieži piemin čika laiku kā vienu no būtiskiem brīžiem, kam vērts pievērst īpašu uzmanību. Šis laiks ir periods, kad Mēness, kas parasti aktīvi mijiedarbojas ar citām planētām, uz brīdi zaudē savu ietekmi, jo neveido nozīmīgus aspektus.

Ezoteriķi uzskata, ka šādā laikā Mēness enerģija it kā “nedarbojas”, kas atstāj tiešu ietekmi uz cilvēku dzīvi, un bieži vien šī ietekme izpaužas kā neparedzētas grūtības un izaicinājumi ikdienā. Tiek uzskatīts, ka šāds laiks nav piemērots, lai uzsāktu jaunus projektus vai pieņemtu svarīgus lēmumus, jo planētu harmonijas trūkums rada nestabilitāti un nenoteiktību.

Čika laiks ezotērikā ir pazīstams kā īpaši neveiksmīgs periods, kad iespējamas dažādas ķibeles un neparedzētas problēmas. Tas ir laiks, kad parasti viss neiet pēc plāna vai arī notikumi attīstās pavisam citādi, nekā cerēts.

Tāpēc ir ļoti būtiski zināt, kurās dienās un cikos čika laiks ir gaidāms, lai attiecīgi plānotu savas darbības un izvairītos no svarīgu lēmumu pieņemšanas šajā periodā. Šonedēļ arī būs čika laiks, un būtu labi noskaidrot, kad tieši tas iestāsies, lai savlaicīgi pielāgotu savus plānus un izvairītos no iespējamām nepatikšanām.

Ezoteriķi uzskata, ka čika laikā enerģija ir nestabila, un tas rada labvēlīgus apstākļus kļūdām, pārpratumiem un neparedzētiem apstākļiem. Šis laiks tiek dēvēts par “bīstamu” vai “ķibelēm pilnu”, un tāpēc ir ieteicams būt īpaši uzmanīgiem.

Piemēram, cilvēki, kas plāno sākt nozīmīgus darbus vai pieņemt svarīgus lēmumus, var sastapties ar negaidītām grūtībām, šķēršļiem vai pat neveiksmēm. Pat lietas, kas šķiet viegli izpildāmas, var ātri izrādīties sarežģītākas, nekā sākotnēji šķitis. Tādēļ čika laikā tiek ieteikts izvairīties no atbildīgu uzdevumu veikšanas un vietā pievērsties mazāk nozīmīgiem darbiem vai vienkārši atpūsties.

Labākais veids, kā šajā laikā rīkoties, ir nevis censties panākt izcilus rezultātus, bet gan pievērsties darbībām, kas neprasa lielu piepūli un kurām ir mazāks risks radīt problēmas. Čika laikā ieteicams nodarboties ar radošiem projektiem, kas var iedvesmot un ļaut brīvi plūst domām, vai vienkārši veltīt laiku atpūtai un ikdienas darbiem, kuriem nav vajadzīga liela koncentrēšanās vai atbildība.

Tie var būt nelieli mājas darbi vai hobiji, kas neprasa īpašu plānošanu vai stratēģisku pieeju. Tādējādi var mazināt čika laika ietekmi un izvairīties no liekiem sarežģījumiem.

Galu galā čika laiks nav mūžīgs, un pēc tā beigām atkal iestājas piemērotāks periods, lai īstenotu nozīmīgus projektus un pieņemtu svarīgus lēmumus. Tādēļ, zinot, kad tas notiek, ir iespējams plānot savu laiku tā, lai vislabāk izmantotu enerģijas plūsmas, kas valda Visumā.

Taču Raidosa skati norāda, ko Čika laikā Septembra beigās nekādā gadījumā nedrīkst darīt un kurās dienās tas iekritīs… Esiet ļoti vērīgi…

Lasi raksta turpinājumu nākošajā lapā

You may also like...